Niinpä niin. Nyt kun sitten taas nuutaman päivän laiskottelun jälkeen pääsin leipomisen fiilikseen niin minuahan ei meinannut pysäyttää mikään. Halu leipoa oli kova ja niinpä tein fariinikakun, jonka koululaiset ehtivät tuhota ennenkuin ehdin kissaa sanoa. Täytyy tehdä joku toinen päivä uusi, siis silloin kun muksut ovat koulussa. Laitan siitä sitten kuvaa ja reseptin. Mutta jotain kuitenkin säästyi kuvattavaksi.
Mariannekakku
200g voita
2,5dl sokeria
3 munaa
1dl punaista maitoa
1tl leivinjauhetta
2tl vaniliinsokeria
4dl vehnäjauhoja
2rkl tummaa kaakojauhetta
1,5dl marianne crunch-rouhetta
Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen vatkaten. Lisää maito ja marianne ja sekoita tasaiseksi. Yhdistä kuivat aineet keskenään kulhossa. Lisää jauhoseos taikinaan siivilän läpi ja sekoita taikina tasaiseksi. Kaada taikina vuokaan ja paista 175 asteessa noin 50-60 minuuttia.
Tässä iki-ihana Marienne pussi
Ja tässä kuva lopputuloksesta.
Kommentit