Ostin tänään kauppareissulla uuden silikonikakkuvuoan. Minulla on kyllä ollut silikonivuokia aiemmin, kaikki Tupperwarea, mutta nyt ostinihan marketista. meilläpäin on melko huonot valikoimat, mitä tulee kakkuvuokiin ja muihínkin leivontatarpeisiin. Kyllästyttää vaan aina tehdä samanlaisia kakkuja. 

1193580.jpg

Tällaiselta se uusi vuoka näyttää.

1193582.jpg

Ja tässä toisinpäin.

uuta vuokaa oli aivan pakko kokeilla heti, niinpä leivoin hunajakakun.

Hunajainen kirsikkakakku

2 dl pikakaurahiutaleita

4 dl vehnäjauhoja

1 rkl vaniljasokeria

1 dl mantelirouhetta

3 munaa

1 1/2 dl punaista maitoa

150g voita

1 1/2 dl hunajaa

paketti kirsikoita

 

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet paitsi kirsikat. Jos hunaja on kovaa, voi sitä pehmentää käyttämällä mikrossa ta lämpimässä vesihauteessa. Kaada puolet taikinasta vuokaan (jos käytät muuta vuokaa kuin silikonista niin muista voidella ja korppujauhottaa se) , laita väliin kokonaiset kirsikat ja päälle loput kakkutaikinasta. Paista 175 asteisessa uunissa alatasolla 50-60 min.

1193592.jpg

Tällainen kakku sillä syntyi.